BioKube – Aloitussivu 2018-05-03T07:35:45+00:00
BioKube-pienpuhdistamo testatusti paras! Pyydä tarjousta

Hörten satamayhdistys

Hörten satamayhdistys asensi BioKube Venus 2200 -puhdistamon 2 vuotta sitten omaan jätevesijärjestelmäänsä. Satama tarvitsi jätevesiratkaisun, joka suoriutuisi kesäkauden kuormituksesta ja ihmisiä täynnä olevasta ravintolasta, mutta myös talven käyttämättömyydestä lumessa ja pakkasessa. BioKube-puhdistamo selviää kummastakin erinomaisesti.

Miksi valita BioKube-pienpuhdistamo?

BioKube kotitalouksille
BioKube-pienpuhdistamo on edullinen, suomalaiset puhdistusvaatimukset täyttävä. Family Match -tekniikan ansiosta BioKube mukautuu kotitalouden kokoon ja kuluttaa näin pienimmän mahdollisen määrän sähköä. Saatavana on myös lisävarusteita, kuten kaukohälytysjärjestelmä. Lue lisää täällä..  Lue lisää täällä.

Useampi kiinteistö, kylä tai tunturiasema 
Useamman kotitalouden yhdessä ostama ja jakama pienpuhdistamo säästää rahaa. Lue lisää eri kokoisista pienjätevedenpuhdistamoista ja pyydä ei-sitova tarjous. Lue lisää täällä.

Ilmainen neuvonta
Autamme löytämään puhdistusratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. BioKube tarjoaa ilmaista neuvontaa kiinteistökohtaisesta jätevedenpuhdistuksesta.  Siirry yhteyslomakkeeseen tästä

BioKube-puhdistamo testatusti paras

Ruotsalaisten lääninhallitusten suorittaman pienpuhdistamoiden tarkastuksen perusteella (toiminnan ja puhdistusarvojen mittaukset). Lue lisää lääninhallitusten tekemästä testauksesta täällä här

Translate »